Călărași: 40 de infracțiuni, constatate de polițiști

În acest weekend, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au intervenit la aproximativ 130 de solicitări ale cetățenilor, au constatat 40 de infracțiuni și au aplicat peste 200 de sancțiuni contravenționale.

În perioada 06 – 08 iulie a.c., peste 200 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, în sistem integrat cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 9 acțiuni și s-a intervenit la 128 de evenimente, dintre care 120 au fost sesizate prin 112.

În urma activităților, au fost constatate 40 de infracțiuni, 4 persoane fiind surprinse în flagrant delict, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 16 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 206 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 72.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 5 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Au fost reținute 5 permise de conducere și retras un certificat de înmatriculare.

Unii au citit și asta: