Călăraşi: 4000 de participanţi la mitingul pentru Crin Antonescu

Crin Antonescu la Calarasi (3)Aproximativ 4000 de călărăşeni se aşteaptă să participe astăzi la un miting electoral, în municipiul Călăraşi, pentru susţinerea candidatului PNL la Preşedinţia României, Crin Antonescu.

Organizatorii au anunţat şi programul de astăzi al lui Crin Antonescu în Călăraşi, program ce a suferit o mică decalare faţă de cel anunţat în urmă cu două zile:
– 12,00 – 12,45 conferinta de presa (sala de sedinte a Consiliului Judetean Calarasi)
– 12,50 – 13,30  interviu radio (Radio Voces Campi)
– 13,30 – 14,30  vizita la Fabrica de Mezeluri ALDIS
– 14,30 – 15,00  vizita la o fabrica de confectii textile
– 15,00 – 15,30 mars electoral pe traseul Piata Big – Prefectura Judetului Calarasi
– 15,30 – 16,30 miting electoral si spectacol folcloric (Crin Antonescu va adresa mesaje călăraşenilor invitaţi pe platoul din fata Prefecturii Călăraşi)

Crin Antonescu va sta  de vorbă cu călărăşenii pe platoul din faţa Prefecturii, loc unde PNL va organiza un spectacol de cântece şi dansuri populare puse în scenă de Ansamblul Doruleţul şi cântăreţi îndrăgiţi cum ar fi Nelu Bălăşoiu, Nicolae Rotaru şi Elisabeta Turcu. Spectacolul se va încheia cu un recital Dumitru Fărcaş.

Vom reveni cu poze şi informaţii de pe întreg parcursul de astăzi a vizitei lui Crin Antonescu la Călăraşi.

Unii au citit și asta:

8 Comentarii

 1. ETE FÂS, DE UNDE DOMLE 4000, ERAU VREO 250 PERSOANE, SI ALEA ADUNATE DIN TOT OBORUL, CU FULARU SI CACIULA DE GIT SI VREO 100 DE MEMBRI, VREO CITEVA RASOLITE DE AUTOBUZE SI ATIT, A POATE INCA 30 DE LOCATARI DE LA PESCARUS SI 20 DE CURIOSI, CU FULARE GRATIS. HA HA.

 2. vai de steaua lor! S-au invatat sa blocheze circulatia repede! seful lor, i-a numarat bine!noroc cu purcelu, catelu, ….

 3. Am fost si eu azi la agatzat si sa ii dau lu` Antonescu un autograf si sicer sa fiu au fost chiar ff multa lumea,in jur de 5000 de pers

 4. LASATI MAI VRAJEALA AU FOST 40 MILIOANE DE PURADELLOS (DE DOUA ORI POPULATIA ROMANIEI), TOTI CU CACIULITE GALBENE, FULLARASE, SANDWICHURI CU PARIZER DE LA CRIN , NU STIATI VOI, ERAU SI BULAGARII DIN SILISTRA, CU MILITIENI, MMM, TOT 3-400 IES, VEZI CAPACITATEA DE PE PLATOUL DIN FATA PREFECTURII.- ESTE LIMITATA!!!

 5. ce fraieri:))kiar a fst fff multa lume…a fst cv gen “revolutia bunului simt din cl”

  si lumea nu a vnt din interes,au vnt pt a fi alaturi d crin antonescu

  ce ar mai fi sa umbli atat pt un fes sau un sandvish:-j

  asta cred numai incultii

  HAI CRIN!!!T SUSTIN SI SPER SA NE SCAPI DE COMUNISM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*