Călărași: 6 bărbați au fost reținuți de polițiști

Polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Tămădău Mare au fost sesizați prin SNUAU 112, de către un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Sărulești, județul Călărași, cu privire la faptul că este un scandal în desfășurare în care sunt implicate mai multe persoane.

Incidentul a avut loc în cursul zilei de luni, 8 martie 2021.

Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că în jurul orelor 13:00, cinci bărbați au pătruns fără drept în curtea locuinței unui tânăr de 18 ani, din comuna Sărulești, județul Călărași, l-au lovit cu un fier în zona capului și au aruncat de pe stradă cu pietre în direcția locuinței unui bărbat în vârstă de 64 de ani, distrugând mai multe geamuri și tulburând totodată ordinea și liniștea publică.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, violare de domiciliu și distrugere.

În urma probatoriului administrat, la data de 09 martie a.c., cei cinci bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași, urmând a fi sesizat parchetul în vederea luării unor măsuri preventive.

Un incident asemănător a avut loc și în data de 7 martie 2021, dar în altă localitate.

Polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112, de către un bărbat în vârstă de 34 de ani, din sat Dâlga, județul Călărași, cu privire la faptul că a fost agresat fizic de o persoană cunoscută.

În fapt, pe fondul unui conflict spontan, a fost lovit cu pumnul în zona feței de către un bărbat în vârstă de 40 de ani.
Ca urmare a probatoriului administrat, la data de 09 martie a.c., față de bărbatul de 40 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

Cel în cauză a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași, urmând a fi sesizat parchetul în vederea luării unei măsuri preventive.

Unii au citit și asta: