Călărași: 7 cățeluși au fost salvați de pompieri

În seara zilei de 14 septembrie, pompierii din Călărași au fost chemați să salveze 7 “pufoșenii” care se aflau într-un bazin dezafectat din Cartierul Nou (“Cartierul Rezidențial Știrbei Vodă”).

Pompierii militari călărășeni au fost solicitați să intervină în jurul orei 22.25, pentru salvarea a șapte cățeluși care se aflau într-un bazin dezafectat din Cartierul Rezidențial Știrbei Vodă din municipiul Călărași.

La această intervenție s-a deplasat o autospecială cu un echipaj de căutare salvare, care a ajuns rapid la fața locului.

Pompierii salvatori au folosit o scară și echipamentele specifice de protecție, siguranță și salvare și au scos din bazinul dezafectat, care avea o adâncime de aproximativ 5 metri, pe toți cei 7 cățeluși.

Micile patrupede, care păreau a nu avea mai mult de două săptămâni de viață, au fost extrași în siguranță de către pompieri și preluați chiar de doamna care a solicitat ajutorul echipajelor de intervenție, aceasta promițând că îi va duce personal la Adăpostul de Animale din Călărași.

Unii au citit și asta: