in

Călăraşi: A accidentat o femeie pe trecerea de pietoni apoi a plecat

În ziua de 07 martie a.c., ora 19,10, Biroul Rutier Călăraşi a fost sesizat prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe str. Prel. Bucureşti, în zona Liceului Agricol, a avut loc un accident cu victimă, anunţă Biroul de Presă al IPJ Călăraşi.

În urma deplasării la faţa locului, s-a constat că şoferul autoturismului părăsise locul accidentului şi se deplasa pe Str. Prl. Bucureşti. Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului Skoda Octavia, fiind depistând pe Str. Eroilor. Conducătorul auto, D. NICOLAE BOGDAN, de 31 ani, din Călăraşi, a refuzat testarea cu aparatul etilotest, fiind de acord cu prelevarea de probe biologice la Spitalul Judeţean Călăraşi.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că, în timp ce traversa marcajul pietonal situat pe Str. Prl. Bucureşti, în zona Liceului Agricol, o femeie a fost lovită de autoturismul marca Skoda Octavia, care circula din direcţia Orizont – „5 Călăraşi”, şi care, după producerea accidentului rutier, a părăsit faţa locului. În urma impactului, victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Călăraşi, fiindu-i stabilit diagnosticul: politraumatism accident rutier, TCC grav, traumatism toraco- abdominal. Din cauza stării de sănătate, aceasta a fost transportată la un spital din Bucureşti.

Poliţiştii au reuşit ulterior identificarea victimei, în persoana lui S. MARIA, de 42 ani, din Municipiul Călăraşi. În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând a se propune soluţie prin parchet.

©Foto: www.tion.ro | Foto simbol