in

Călăraşi: A anunţat că va pleca departe şi a dispărut. Poliţia şi familia îl caută

Poliţiştii îl caută pe VASILE ANGHELUŞ de 39 ani, din Municipiul Călăraşi, dispărut de la domiciliu, din Municipiul Călăraşi, din data de 17 martie a.c., când acesta a plecat într-o direcţie necunoscută şi nu a mai revenit.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti în baza sesizării soţiei sale, a rezultat că în dimineaţa zilei de 17 martie a.c. VASILE ANGHELUŞ a fost văzut în zona Chiciu.

Acesta este bolnav psihic, fiind diagnosticat cu ,,tulburări  anixioasă şi depresivă mixtă” şi a declarat anterior soţiei sale că va pleca departe, fără să precizeze o destinaţie anume.

Semnalmente: Înălţime 1,80 m,  greutate 83 Kg, faţa rotundă, constituţie robustă.

La data dispariţiei era îmbrăcat cu o geacă de culoare neagră cu o dungă albă pe mâneca stângă, pulover negru din material textil cu două imprimeuri de culoare albă pe partea centrală, pantaloni negri cu dungi înguste de culoare albă şi ghete de culoare maro.

Prezintă o cicatrice în zona braţului stâng, la încheietura dintre palmă şi braţ, şi o aluniţă pe obrazul stâng.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană, sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze gratuit numărul de telefon 112!