Călăraşi | Accident grav în intersecţia de la Volna

accident Volna CalarasiDouă autoturisme s-au ciocnit în seara aceasta, în jurul orei 20,30 la intersecţia străzii Bucureşti cu strada Eroilor, din municipiul Călăraşi.

Martorii spun că autoturismul Audi ar fi tăiat calea autovehiculului de teren Volkswagen Touareg. În urma impactului cele două autoturisme au ajuns pe trotuarul din apropierea Bisericii Volna. Din fericire, nici un pieton nu a fost surprins de maşinile pătrunse pe trotuar.

UPDATE: Din informaţiile puse la dispoziţie de subinspector de Poliţie Ramona Tudor – purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi reiese că ieri, la ora 20,09, în timp ce conducea autoturismul marca Audi, pe strada Eroilor, D.Nicolae (47 de ani) din Călăraşi (posesor permis auto din 2006), nu a respectat indicaţia semaforului electric şi pătrunzând în intersecţia cu str. Bucureşti a intrat în impact cu autoturismul marca Volkswagen Touareg, condus pe str. Bucureşti de D.Ioan (19 ani) din Călăraşi (posesor permis auto din 2008).

Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a şoferului autoturismului Audi care a fost transportat la Spitalul judeţean Călăraşi pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Verificările continuă în acest caz.

© Foto: www.infomuntenia.ro

Unii au citit și asta:

4 Comentarii

  1. ce nr de inmatriculare au masinile ? care stie ? si cine a fost de vina ca nu-mi dau seama din poze …

  2. Nicolae D., de 47 de ani, din municipiul Călăraşi, şoferul autoturismului marca Audi A6, cu numărul de înmatriculare CL 03 DNY, se deplasa pe strada Eroilor, iar la intersecţia cu strada Bucureşti nu a respectat semnificaţia semaforului electric şi a pătruns pe culoarea roşie fiind lovit violent de un autoturism VW Touareg, cu numărul de înmatriculare B 89 FDD, condus de Ioan D., de 19 ani, din Călăraşi, care se deplasa regulamentar. În urma impactului ambele maşini au fost proiectate pe trotuar, chiar în faţa bisericii din Volna, şoferul autoturismului Audi fiind rănit uşor, acesta primind îngrijiri medicale la Spitalul de Urgenţă Judeţean Călăraşi unde a fost transportat imediat. La faţa locului au venit imediat agenţii de poliţie rutieră, pompierii şi ambulanţa care au desfăşurat acţiuni specifice pentru îndepărtarea oricărui pericol, dirijarea circulaţiei şi acordarea primului ajutor persoanelor implicate. Timp de aproximativ două ore circulaţia s-a desfăşurat greoi în intersecţia respectivă atât din cauza accidentului, dar şi din cauza oamenilor care se adunaseră în zonă.

    lamuriri pentru vali

  3. aura, puteai să precizezi că textul pe care l-ai adus pentru lămurirea lui Vali este din Observator de Călăraşi.
    Nu este nici moral, nici legal să preiei un text fără să specifici sursa de provenienţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*