in

Călăraşi | Accident grav în intersecţia de la Volna

accident Volna CalarasiDouă autoturisme s-au ciocnit în seara aceasta, în jurul orei 20,30 la intersecţia străzii Bucureşti cu strada Eroilor, din municipiul Călăraşi.

Martorii spun că autoturismul Audi ar fi tăiat calea autovehiculului de teren Volkswagen Touareg. În urma impactului cele două autoturisme au ajuns pe trotuarul din apropierea Bisericii Volna. Din fericire, nici un pieton nu a fost surprins de maşinile pătrunse pe trotuar.

UPDATE: Din informaţiile puse la dispoziţie de subinspector de Poliţie Ramona Tudor – purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi reiese că ieri, la ora 20,09, în timp ce conducea autoturismul marca Audi, pe strada Eroilor, D.Nicolae (47 de ani) din Călăraşi (posesor permis auto din 2006), nu a respectat indicaţia semaforului electric şi pătrunzând în intersecţia cu str. Bucureşti a intrat în impact cu autoturismul marca Volkswagen Touareg, condus pe str. Bucureşti de D.Ioan (19 ani) din Călăraşi (posesor permis auto din 2008).

Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a şoferului autoturismului Audi care a fost transportat la Spitalul judeţean Călăraşi pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Verificările continuă în acest caz.

© Foto: www.infomuntenia.ro