Călărași: Aplicație mobilă pentru plata taxelor și impozitelor

Primăria Municipiului Călărași readuce în atenția călărășenilor soluția inteligentă de digitalizare a serviciilor instituției – implementarea aplicațiilor Avansis Mobile şi Avansis Online, aplicații integrate de gestionare a relației dintre primărie și contribuabil.

Prin aplicațiile Avansis Mobile şi Avansis Online, cetățenii din Municipiul Călărași își pot plăti Online taxele si impozitele, pot solicita şi consulta documente sau pot face programări la serviciile din administrația locală.

De acum înainte, Primăria Municipiului Călărași va putea trimite cetățenilor mesaje de interes public la nivel local, direct pe telefon.

Aplicația Avansis Mobile poate fi utilizată de către toți cetățenii, de pe orice telefon cu sistem de operare Android sau iOS și oferă siguranță deplină utilizatorilor în privința confidențialității datelor.

Primul pas care trebuie făcut de către cetățean pentru a folosi aplicația este instalarea acesteia pe telefon prin scanarea codului QR sau prin accesarea link-urilor de mai jos:
* https://play.google.com/store/apps
* https://apps.apple.com/ro/app/avansis-mobile

Aplicația Avansis Online poate fi utilizată de către toți cetățenii, de pe orice calculator cu sistem de operare Windows /Mac și oferă siguranță deplină utilizatorilor în privința confidențialității datelor.
Primul pas care trebuie făcut de către cetățean pentru a folosi aplicația este accesarea paginii web: http://online.primariacalarasi.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Unii au citit și asta: