in

Călăraşi: Bărbat accidentat mortal pe trecerea de pietoni

accident mortal Calarasi bdul Republicii (2)Ieri seară, cu câteva minute înainte de ora 19, pe bulevardul Republicii din Călăraşi a avut loc un grav accident de circulaţie, în urma căruia un bărbat în vârstă de 51 de ani a fost omorât pe loc.

Accidentul (conform informaţiilor furnizate de Biroul de Presă al IPJ Călăraşi) a avut loc la intersecţia B-dul Republicii cu str. I.L Caragiale, când bărbatul (S. Gheorghe – 51 de ani) care trecea strada pe trecerea de pietoni a fost surprins şi accidentat mortal de un autoturism Opel, condus de B. Valentin (28 de ani) din comuna Modelu.

La sosirea echipajelor ISU Călăraşi, de descarcerare şi SMURD, s-a constatat că bărbatul accidentat se afla în stop cardio respirator, prezentând multiple traumatisme. Echipajul de prim ajutor, SMURD, a intervenit împreună cu un echipaj al S.A.J. Călăraşi, efectuând manevrele de resuscitare, însă fără rezultat, medicul de pe Ambulanţă declarând decesul victimei, anunţă Biroul de Presă al ISU Călăraşi.

Echipajul SMURD a acordat şi primul ajutor şoferului autoturismului implicat în accident, care după ce l-a lovit pe bărbatul care traversa strada, a lovit un copac de pe marginea străzii.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, şi a fost condus la Spitalul Judeţean Călăraşi, unde a fost internat cu diagnosticul traumatism cranio-cerebral minor nivel 0, plagă excoriată regiune frontală stângă, traumatism umăr stâng. Poliţiştii continuă cercetările în dosarul penal întocmit în cauză, urmând a se propune soluţie prin Parchet.