Călărași: Prima rectificare bugetară de anul acesta

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţa extraordinară, marți, 13.03.2018, ora 16.30, în sala de şedinţe a Consiliului Local Călăraşi.

Se are în vedere aprobarea proiectului de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al municipiului Călăraşi pe anul 2018.

Se adauga suma de 744 mii lei pentru achitarea sumei de 743.972,44 lei catre Alfa Bit SRL. si se suplimenteaza cu 450 mii lei suma destinata subventiei de transport pentru Ali Trans Com SRL.

Este necesară rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2018, in vederea asigurarii sumelor necesare platii catre cele doua societati, in asa fel incat activitatea institutiei sa nu fie periclitata prin instituirea popririlor pe conturile primariei.

Influenta totala privind rectificarea bugetara are in vedere incasarea sumei de 344.187,96 lei de la Ecoaqua SA, reprezentand redeventa pentru plata ratei si dobanzii imprumutului subsidiar SAMTID si a sumei de 15.472,55 lei de la Ministerul Dezvoltarii(PNDL) pentru Soseaua de Rocada, atat veniturile cat si cheltuieile crescand doar cu 360 mii lei.

La solicitarea catorva institutii subordonate, au fost diminuate creditele bugetare din trim II si majorate corespunzator cele din trim I,pentru plata cheltuielilor urgente, in principal furnizori de utilitati.

In vederea asigurarii fondurilor necesare platii serviciilor de salubrizare si deszapezire in acest an bugetar, se propune diminuarea trimestrului II si suplimentarea trimestrului I cu suma 1.500 mii lei.

Toate aceste modificări vor fi analizate în cadrul ședinței Consiliului Local al municipiului Călăraşi de marți după-amiază, 13 martie 2018.

Unii au citit și asta: