Călăraşi | Bursa locurilor de muncă: aproape 500 de oameni au venit să-şi caute serviciu

bursa locurilor de munca

479 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă au participat vineri, 19 aprilie 2013, la Bursa Generală a Locurilor de Muncă organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă – Călăraşi. Acţiunea s-a desfăşurat atât la sediul Agenţei Locale din Călăraşi , cât şi la sediul Agenţiei Locale din Olteniţa.
Pentru organizarea Bursei Locurilor de Muncă au fost contactaţi 320 de agenţi economici din judeţ. Au răspuns invitaţiei 29 de angajatori, care au oferit 458 locuri de muncă vacante, 16 dintre aceştia participând efectiv la bursă.

Rezultatele acţiunii s-au concretizat în repartizarea pe un loc de muncă a 121 persoane, dintre care 40 au fost încadrate pe loc în meseriile/ ocupaţiile: mecanic agricol, lăcătuş mecanic, sudor, strungar, faianţar, betonist, referent, muncitor necalificat în agricultură şi muncitor necalificat în construcţii.

Persoanele selectate vor primi un răspuns după o eventuală probă de lucru la sediul societăţii sau un interviu cu administratorul firmei.

Personalul agenţiei a pus la dispoziţia persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă diverse materiale informative (pliante, brosuri etc.) şi a venit în întâmpinarea acestora cu o ofertă diversificată de cursuri de calificare/recalificare.

S-au alăturat Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, pentru buna desfăşurare a acţiunii, Inspectoratul Teritorial de Muncă al Judeţului Călăraşi, prin prezenţa domnilor inspector şef adjunct Ionel Stan şi inspector Ruse Gabriel , Directia Judeţeană pentru Sport şi Tineret reprezentată prin domnul director Marius Gabriel Dumitrescu şi din partea Centrului de Evaluare şi Consiliere Antidrog Călăraşi, domnul Alin Radu.

Unii au citit și asta: