in

Călăraşi: Bursa locurilor de muncă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Călăraşi va organiza în data de 23 aprilie 2010, Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Acţiunea se va desfăşura atât la sediul Agentiei Locale Călăraşi, str.13 Decembrie nr.12, precum şi la sediul Agenţiei Locale Olteniţa, din str.Argeşului nr.111.

Bursa locurilor de muncă este o măsură activă destinată corelării cererii si ofertei forţei de muncă. Această măsură activă se adresează atât persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, cât şi agenţilor economici care doresc să recruteze şi să selecteze direct personalul de care au nevoie.

“La nivel national, se vor organiza două burse ale locurilor de muncă. Astfel, în aprilie va avea loc Bursa generală a locurilor de muncă, iar in septembrie- Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi. Atunci când piaţa muncii va lansa o cerere stringentă, se vor organiza şi alte burse pentru ocuparea locurilor de muncă.” a precizat  Rares Alexandru Ionescu, director coordonator al A.J.O.F.M. Călăraşi.

Agenţii economici care doresc să participe în vederea recrutării de personal sunt rugaţi să se adreseze Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă la următoarele numerele de telefon : 316542, 318377, 318376.

Poliţia Călăraşi: Sfaturi pentru prevenirea furturilor de animale

Un şofer de Dacia Logan a fost amendat pentru că n-avea cască