Călărași: Casierie Enel, transformată în centru de vaccinare anti Covid

Pe pagina oficială a Primăriei Călărași,călărășenii sunt informați că a fost semnat contractul de comodat cu E-Distribuţie Dobrogea SA, prin care casieria ENEL devine centru de vaccinare împotriva Covid-19.

Marius Dulce: „Am semnat astăzi (n.r. 20 ianuarie 2021) contractul de comodat cu E-Distribuţie Dobrogea SA, în baza căruia Primăria municipiului Călăraşi va avea drept de folosinţă gratuită asupra spaţiului, în suprafaţă de 145 mp, situat în str. Speranţei, nr. 4, reprezentând casieria ENEL, în scopul de a-l utiliza pentru desfăşurarea activităţilor specifice de centru de vaccinare, în cadrul Campaniei Naţionale de Vaccinare împotriva Covid-19. Dumnealor s-au ocupat de igienizare, l-au predat la cheie, iar noi am venit cu logistica necesară pentru ca acest centru să funcţioneze în bune condiții.
Centrul şi-a început activitatea la ora 12.00, fiind programate chiar azi pentru vaccinare 12 persoane. De mâine, din câte am înțeles, vor fi planificate câte 60 persoane.
Paza va fi asigurată de Poliţia Locală iar dacă vor fi incidente, sper din suflet să nu se întâmple ceva, vor interveni cei de la Jandarmerie pentru restabilirea ordinii.
Localităţile deservite de acest centru de vaccinare sunt Cuza Vodă, Alexandru Odobescu, Independenţa, Mânăstirea şi Ulmu (în jur de 4300 de persoane). Celălalt centru din municipiu, ce va fi organizat în Sala de Sport a Şcolii Tudor Vladimirescu (fosta şcoală gen. 11), îşi va începe activitatea, cel mai probabil, la începutul lunii martie.”

Centre de vaccinare pentru populaţia de peste 65 de ani şi bolnavi cronici în municipiul Călăraşi:
Sala de Sport Şcoala Tudor Vladimirescu (fosta școala nr 11)
Localităţi deservite: Călăraşi, Grădiştea, Ciocăneşti, Dorobanţu
Estimare nr. total de populaţie deservită: 18.972
Estimare echipe de vaccinare necesare în centru: 4

Clădire pusă la dispoziţie de ENEL Călăraşi (str. Speranţei, nr. 2)
Localităţi deservite: Cuza Vodă, Alexandru Odobescu, Independenţa, Mânăstirea, Ulmu
Estimare nr. total de populaţie deservită: 4.313
Estimare echipe de vaccinare necesare în centru: 2

Unii au citit și asta: