Călărași: Ce străzi au fost modernizate în 2019

Pentru municipiul Călărași, anul 2019 a însemnat demararea sau finalizarea unor lucrări de modernizare sau reparații a 12 kilometri de carosabil, 29712 mp de trotuare și 2 kilometri de rețea nouă de iluminat public și rețea subterană de fibră optică, comunica Primăria Municipiului Călărași pe contul oficial de Facebook.

Strada Grivița și Bulevardul Nicolae Titulescu sunt două artere de circulație care vor oferi un confort sporit atât locuitorilor zonei, cât și participanților la trafic, prin lucrări de modernizare carosabil, rețea nouă de iluminat public și rețea de comunicații subterană, reabilitare trotuare, locuri noi de parcare. Aceste lucrări vor fi finalizate anul acesta: 3,36 km de stradă, 21.546 mp trotuare, 6.409 mp spații verzi și 360 locuri de parcare, spun oficialii Primăriei Călărași.

Anul trecut a avut loc și finalizarea lucrărilor de reparații capitale pe străzile Mușețelului, Știrbei Vodă și Bd. Cuza Vodă, lucrările de modernizare a primul lot de străzi din cartierul Mircea Vodă (Grădiștei, Crângului, Dumbravei, Mihai Viteazul și Năvodari), lucrările de întreținere pe Varianta Nord, dar și lucrări pe străzile: Dacia, Romană, Prunului, Frunzelor, Fundătura Cazărmii II, Fundătura Cazărmii IV, dr. ing. Ion Ciulinaru, Toamnei, Turturelelor, Prel. Mihai Viteazul, Prel. Năvodari.

Lucrările de modernizare a infrastructurii stradale fac parte din strategia de dezvoltare durabilă a municipiului pe care o implementează administrația locală călărășeană, se arată în comunicatul Primăriei.

Unii au citit și asta: