Călăraşi: Cinematograf 3D în sediul fostului teatru popular

Preşedintele Consiliului judeţean Călăraşi Răducu Filipescu s-a răzgândit în legătură cu amplasarea cinematografului 3D în incinta noii Case de Cultură Barbu Ştirbei.

Cinematograful va fi amplasat în locul fostului teatru popular din Călăraşi, din moment ce întreaga activitatea a Centrului Cultural Judeţean s-a mutat în noul sediu al Casei de Cultură inaugurată în luna decembrie a anului trecut.

Preeşdintele Consiliului judeţean Călăraşi s-a arătat interesat şi de preluarea şi modernizarea Cinematografului Orizont, însă acesta este obiectul unui litigiu între Primăria Călăraşi şi Regia Autonomă de Distribuţie şi Exploatare a Filmelor România Film.

Unii au citit și asta:

14 Comentarii

 1. pai haideti odata ca m-am saturat sa ma duc mereu la buc. cand vreau sa vad si eu un film………….cred k suntem singurul oras fara cinema

 2. Lasand rautatile la o parte, trebuie sa recunoastem ca sunt copii in Calarasi care nu stiu ce este acela cinematograf pentru ca nu au avut ocazia sa intre in unul. Oare nu meritam si noi, calarasenii, un astfel de obiectiv?

 3. da, sefutu , zbor , numai sa vad 3 d la calarasi , ca dupa ce l-au inaugurat cu fast , numai pilele au intrat , l-au inchis …. si daca nu vad 3 d in max 1 an , zbori tu ?

 4. 🙂
  Da bre, cu avionul in Londra, beau o cafea cu o englezoaica sexoasa, o ….asezonez, iti dai si tie o poza pe mail, si revin sa vaz filmul, la 3D. Sâc ! Ia zi ma stii cum pluteste broscoiul pe borcea? Ii sufli cu paiul in …, il umfli, ia incearca sa sufli si la Filipinezu ala, vezi pluteste? Poti sa-i pui si o pamblică, că e pamblicar mare!

 5. daca gasesti tu englezoaica sexoasa pe acolo , esti tare ! numai pedofile si babane , poate asa iti plac . nu sunt fanul lui Filipescu , daca asa ai tras concluzia , esti tare !

 6. 🙂
  ntz ntz ntz, documentat esti nea mareeeeeaaaaneeee, cu pedofilele si babanezele alea, de ce nu-ti scrii matale memoriile!
  🙂

 7. as vrea sa pierd pariul , numai sa vad ceva frumos in calarasi . parasute gasim in calarasi….

 8. Uite mareane ca va fi cinema 3d la calarasi
  chiar azi e dechiderea
  asa ca pregatestete sa iti iei zboru ca o cioara obosita, sau ca un purice tigan

 9. la orizont e CAFENEA 3D , cinema 3 D se va face in fostul teatru . nu comparati mere cu pere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*