in

Călăraşi: Concurs de tenis de masă – Cupa CORYGIM

tenis de masa Cupa Corygim 1Duminică 13.12.2009, începând cu ora 12, la Complexul sportiv CORYGYM, a avut loc prima ediţie a concursului de TENIS DE MASĂ – Cupa CORYGYM pentru copii şi tineret.

Organizator al acestui concurs a fost preşedintele CS FORTUS Călăraşi, Nelu Başfalion, în colaborare cu D.J.S.Călăraşi (director Mihai Stroe).

S-au înscris în concurs un număr de 18 copii de la mai multe şcolii şi licee din Călăraşi.

Concursul a fost câştigat de o elevă din Ciocăneşti, Drăgan Teodora (16 asni) antrenată de profesorul Eugen Negoiţă.

Locul doi a fost obţinut de Crăciunică Andrei Dan (12 ani)elev in clasa aVIa la liceul Eminescu,  antrenat de tatal său Craciunică Gabriel, locul trei Feraru George Ştefan (15 ani) elev in clasa aVIIIa la scola din Mihai Viteazu – antrenor profesor Eugen Negoita, locul patru Ion Ionuţ (16 ani) elev in clasa aIXa la liceul Danubius – antrenor profesor Negoita Eugen.

Majoritatea sportivilor prezenşi sunt antrenaţi de profesorul Eugen Negoiţă, la Palatul Copiilor, în cadrul cercului de Tenis de masă, în momentul de faţă fiind singurul antrenor calificat în această activitate.

Cel mai mic sportiv prezent la acest concurs se cheamă ANDONIU ADRIAN de numai 7 ani. Arbitrul concursului a fost Mircea Tătăranu – primul antrenor calificat din Călăraşi, prin „mâna” acestuia tecâdn mai multe generaţii de jucători de tenis de masă.

Premiile au fost urmatoarele:
– locul I  150 RON,tricou,diploma,cupa CORYGYM
– locul II 100 ron,tricou,diploma
– locul III 50 ron,tricou,diploma

Ceilalţi participanţi au primit diploma de participare şi tricouri.

„Sperăm ca la a doua ediţie să aducem mai mulţi copii la acest concurs şi să avem premii mai mari, în bani si obiecte.” – a declarat Nelu Başfalion, organizatorul şi iniţiatorul concursului.