Călăraşi: Concurs de tenis la Corygym

Complexul sportiv CORYGYM a organizat sâmbătă, 11 decembrie 2010, a II-a ediţie a Concursului de tenis de masa copii si tineret. La startul acestei editii au fost prezenti 21 de copii care sunt pregatiti la Palatul Copiilor de profesor NEGOITA EUGEN.

Deschiderea oficiala a concursului si premierea a fost facuta de domnii : TUDOSOIU STEFAN director al Palatului Copiilor, BASFALION NELU directorul complexului ,antrenor de tenis de masa TATARANU MIRCEA si NEGOITA EUGEN profesorul care se ocupa de pregetirea copiilor.

Locul I a fost cistigat de sportiva DRAGAN NICOLETA TEODORA, locul II CONSTANTIN IONUT, locul III SFIRLEA EMANUEL, locul IV ILIE MADALIN.

Complexul sportiv CORYGYM a oferit urmatoarele premii :loc I 200 ron, diploma, medalie si cupa CORYGYM , locul II 150 ron, diploma si medalie,locul III 100 ron, diploma si medalie, locul IV 50 ron diploma si medalie. Toti participanti au primit diploma de participare.

Copiii prezenti au avut parte de un meci demonstrativ de tenis de masa de o inalta tinuta intre domnul profesor NEGOITA EUGEN si domnul antrenor TATARANU MIRCEA care a fost si arbitrul acestei întreceri sportive.

„Doresc ca acest concurs sa fie un exemplu bun de urmat si pentru alti oameni de afaceri din Calarasi, care iubesc sportul si pot face ceva pentru copiii si tinerii din urbea noastra.”- a declarat Nelu Başfalion, directorul Complexului sportiv CORYGYM.

Unii au citit și asta: