in

Călărași: Continuă lucrările de asfaltare a drumurilor județene

Marți, 10 octombrie 2023, vicepreședintele Consiliului Județean Călărași, Mihăiță Beștea, a efectuat o vizită de lucru pe șantierul drumului județean 403 între DN31 ( Mănăstirea) – Luica – DN4 ( Șoldanu) – Radovanu ( DJ 411), km 0+000-km 34+800.

Pe teren, oficialul s-a întâlnit cu toți factorii implicați în investiție, fiind abordate mai multe probleme care au fost centralizate în ultima perioadă.

Valoarea investiției este finanțată de la bugetul de stat – 58.241.036,86 și face parte din Programul Național de Dezvoltare Locală.

“Ne aflăm pe drumul județean 403. Este vorba despre un drum foarte important pentru județul nostru. Cu această ocazie vreau să le dau asigurări celor care în ultima perioadă au semnalat pe rețelele de comunicare, prin adrese la Consiliul Județean sau prin presă, că lucrările au fost întrerupte când, de fapt, lucrările continuă. Drumul acesta este primul pe lista de priorități a Consiliului Județean Călărași. Am avut întâlnire cu proiectantul, cu antreprenorul și dirigintele de șantier și am discutat despre toate problemele care au fost centralizate în această perioadă de timp. Căutăm soluții și le vom rezolva pe toate. Sectorul de drum pe care se execută lucrări are o lungime de 34,8 km. La acest moment stadiul fizic realizat este de aproximativ 60%.” – vicepreședintele CJ, Mihăiță Beștea.

Lucrările pe acest sector de drum vor asigura fluenței traficului și vor influența benefic zona din punct de vedere socio-economic.

Termen de finalizare, conform contractului de finanțare, este de 31.12.2024.