Călărași: Dedeman se deschide pe 23 septembrie

Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, deschide miercuri, 23 septembrie, un nou magazin la Călărași.

Investiția totală se ridică la suma de 12 milioane de euro și include valoarea de achiziție a terenului de 4,7 hectare situat pe Strada București, a lucrărilor de construcție, amenajarea magazinului și a zonei exterioare, utilajele și echipamentele necesare desfășurării activității, dar și stocurile de produse pregătite pentru primii clienți.

Suprafața construită se întinde pe circa 12.700 mp, iar restul terenului este dedicat spațiilor verzi, zonei de recepție a mărfii și celor 344 de locuri de parcare.

La Dedeman Călărași, clienții pot alege dintre cele peste 45.000 de produse pentru casă și grădină disponibile și în celelalte magazine din țară.

Aproximativ 80% dintre acestea provin de la furnizori din România.

Pe lângă produsele de calitate, sfaturile și consultanța de specialitate joacă un rol esențial în reușita oricărui proiect.

Pentru aceasta, cei 150 de angajați ai noului magazin au urmat programe de instruire adaptate fiecărui post și sunt pregătiți să vină în sprijinul noilor clienți cu recomandări și soluții eficiente pentru planurile lor.

în interiorul magazinului Dedeman Călărași au fost incluse un showroom de mobilă (1.100 mp) și unul de gresie, faianță și mobilier de baie (1.150 mp), ce prezintă decoruri și idei utile pentru fiecare
tip de încăpere.

Pasionaţii de grădinărit sau de activități în aer liber pot alege dintre sutele de produse expuse îmbietor în cei peste 2.200 mp alocați pentru seră și pergolă.

Noul magazin pune la dispoziția clienților și servicii complementare: livrare la domiciliu, proiectare băi și bucătării, service și închiriere scule, mixare vopsele sau confecționare perdele.

Prin deschiderea magazinului din Călărași, compania Dedeman ajunge la 4 noi magazine deschise în acest an. Magazinul din Slobozia a fost deschis în luna martie, în timp ce magazinele din Lugoj, București (Ghencea) și Călărași au fost inaugurate în luna septembrie.

Unii au citit și asta: