Călărași, DN 3: Accident grav, soldat cu doi morți

În data de 10.07.2019, ora 19.16, echipajele de intervenție din cadrul Detașamentului de Pompieri Călărași au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe DN 3 B – zona ,,Plaja Tineretului”, pentru acordarea primului ajutor mai multor persoane şi pentru asigurarea tuturor măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, în urma producerii unui accident rutier grav, intre o motocicletă și un autoturism.

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Călărași au intervenit rapid la locul accidentului cu o autospeciala de descarcerare și o autospeciala de prim ajutor SMURD.

La faţa locului s-a deplasat și un echipaj cu medic al Serviciului de Ambulanţă Călăraşi.

În urma accidentului au rezultat 3 victime.

Una dintre acestea, o persoană de sex feminin de aproximativ 60 ani, pasageră în autoturismul implicat în accident prezenta diferite politraumatisme și a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă aflat la fata locului.

Conducătorul auto, o persoană de sex masculin în vârstă de aproximativ 60 ani, a fost găsită încarcerată, iar în urma efectuărilor manevrelor specifice, aceasta a fost declarată decedată.

Conducătorul motocicletei, o persoană de sex masculin de aproximativ 40 ani prezenta leziuni incompatibile cu viața la sosirea echipajelor de interventie.

Unii au citit și asta: