in

Calarasi: două accidente în urma neacordării de prioritate

În ziua de 13 aprilie a.c., ora 11.55, Poliţia Municipiului Călăraşi a fost sesizată prin SUAU 112 de către Ş. ALEXANDRU din Călăraşi, cu privire la faptul că, la intersecţia Străzilor Prel Bucureşti cu B-dul Nicolae Titulescu, a avut loc un accident de circulaţie cu victimă, anunţă Biroul de Presă al IPJ Călăraşi.

Echipa operativă, deplasată la faţa locului, a constatat că, în timp ce conducea autoutilitara Iveco pe Str. Prel. Bucureşti, conducătorul auto V. NICULAE, de 52 de ani, din Comuna Ştefan Vodă, Judeţul Călăraşi, a efectuat virajul la stânga pe B-dul Nicolae Titulescu neacordând prioritate de trecere unui moped, care circula din sens opus,  condus de D. SEBASTIAN, de 32 ani, din Călăraşi, cu care a intrat în coliziune.
Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui D. SEBASTIAN, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Ambii conducători au fost testaţi de poliţişti cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, şi au fost conduşi la spital pentru recoltarea probelor biologice de sânge.
În cauză se va întocmi dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

În aceeaşi zi, în jurul orei 11,00, în timp ce conducea autoturismul marca Fiat pe Strada I. H. Rădulescu, din Municipiul Călăraşi, conducătorul auto G. CĂTĂLIN COSMIN, de 25 ani, din Călăraşi, nu a respectat semnificaţia indicatorului „Oprire” şi a pătruns în intersecţie, unde a intrat în impact cu autoturismul marca Opel, condus pe drumul prioritar (Strada Plevna) de D. DENIS, de 20 ani, din Călăraşi.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto, D. DENIS, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Cei doi conducători auto au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.  În cauză se va întocmi dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând a se propune soluţie prin parchet.