Călărași | Drumul Siderca va fi gata în primăvară

DJ306A, drumul de acces în municipiul Călărași dinspre Lehliu va fi gata în această primăvară. Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iiliuță, spune că dacă în luna martie nu vor fi zăpezi și geruri, societatea de profil se va mobiliza astfel încât “drumul SIDERCA” să poată fi modernizat până la sfârșitul lunii aprilie: “Am vorbi cu colegii mei despre DJ 306 A. Dacă în martie, vremea e bună,  nu vor fi  zăpezi și geruri, vom mobiliza toate resursele de la  Drumuri și Poduri, astfel încât să finalizăm lucrările de modernizare până la finele lunii aprilie.”

În urmă lucrării, drumul de acces în municipiu se va lărgi la patru benzi, plus pistă pentru bicicliști. Valoarea investiției pentru drumul de 1,4 km este de aproximativ 1,2 milioane de euro.

Pe 29 octombrie 2020, Primăria Municipiului Călărași a emis autorizația de construire pentru îmbunătățirea infrastructurii rutiere a drumului județean 306A (drum din incinta Siderca) în vederea asigurării accesului în municipiul Călărași. Lucrările au fost începute în luna decembrie, dar au fost oprite odată cu venirea frigului și a precipitațiilor.

Vezi aici , într-o animație VIDEO, cum va arăta drumul!

Unii au citit și asta: