Călăraşi: Filipescu şi Drăgulin, marii câştigători USL

Victorie zdrobitoare a candidatuluzi USL pentru funcţia de primar al municipiului Călăraşi, liberalul Daniel Drăgulin. După o numărătoare paralelă, a reprezentaţilor USL în secţiile de votare, Daniel Drăgulin l-a învins pe Nicolae Dragu la o diferenţă de aproximativ 8000 de voturi, înregistrând peste 70% din voturile călărăşenilor.

Răducu Filipescu nu a avut emoţii pentru obţinerea încă unui mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Călăraşi, Stelian Fuia (PDL) nereuşind să-l învingă pe campionul en-titre.

Unii au citit și asta:

9 Comentarii

  1. ooooo cat ma bucur ca nu mai e dragu , primarul ****.,……javrelor de calaraseni , v-am scos din mizerie , aveti acum tzigani peste tot ce va tampeste cu manele date la maxim , nunti mereu intre blocuri , caini maidanezi peste tot , nu parcari , nu iluminat public , sosele in calarasi de tot rasul…..na javrelor de calaraseni !

  2. bucurativa cat aveti timpi pt. ca nu stiti ce ati votat. sa vedeti ce de locuri de munca va da dragulin , desigur contra cost , dar asta a uitat sa va spuna in campanie. trebuie sa-si scoata cheltuiala avuta la vot cu cumpararea voturilor.Va urez multa fericire ne intalnim aici peste 4 ani cand nu veti mai avea aceeasi parere.

  3. mai andrei,ia zi cate locuri de munca a dat dragu ? ia zi cate hipermarketuri a atras dragu ? ia zi de ce a lasat sa se construiasca ilegal agneza de la spital ? ia zi de ce ginerele lui dragu si-a construit hotel ilegal la groapa ? ia zi de ce ne-a umplut dragu de caini maidanezi si tzigani ? oricine era bun, nu dragu…..

  4. nu intelegi un lucru nu are dragulin cum sa va dea locuri de munca totul nu este decat praf in ochi.si inca un lucru cu tiganii si-a facut dragulin treaba si veti vedea toata lumea interlopa langa el. eu nu vreau sa-mi hotarasca ei viata .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*