Călărași, ora 18:00: Flashmob și dans contemporan

În cadrul proiectului de educație prin artă „7 ZILE – 7 ARTE”, Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași a organizat astăzi, 5 octombrie 2017, „Arta coregrafică”.

La ora 10:00, în sala Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași, a avut loc evenimentul „Curcubeu de mișcare”. Spectacolul a fost susținut de trupele „Kaboom” și „Fluturașii” de la Palatul Copiilor Călărași și trupe ale Școlii „Dance Addiction”.

În același loc, de la ora 13:00 a avut loc atelierul de dans contemporan, susținut de Andreea Belu și Cornelia Condeescu.

Începând cu ora 17:30, pe platoul din fața Consiliului Județean Călărași vor avea loc două evenimente. Primul este Demo aerobic, un show marca Izocon Fitness Gym – Kongoo Jumps, Miha; Tae-Bo – Ramona; Bosu Aerobic – Florentina; Zumba – Diana

Cel de-al doilea începe la ora 18:00 și este Flashmob, unde și-au anunțat prezența foarte mulți participanți, elevi din școlile și liceele călărășene.

La ora 18:30, în Foișorul din Parcul Central are loc un Atelier de dans de societate,susținut de Clement și Adina Odae de la „Dance Addiction”.

Ziua se încheie cu alte două evenimente.
La ora 19:00, în sala Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași are loc Gala extraordinară de dans contemporan „Răzvan Mazilu and friends”, cu participarea Cristinei Dijmaru și a lui Ovidiu Matei Iancu (prim balerini ai Operei Naționale din București), dar și a Vandei Ștefănescu și a lui Ștefan Lupu (coregrafi și dansatori).

După spectacol va avea loc lansarea cărții „Răzvan Mazilu – de la dans la musical” în prezența autoarei Sanda Vișan.

Unii au citit și asta: