Calarasi: Peste 4300 de pachete de ţigări de contrabandă confiscate

La data de 04 iunie a.c., în baza datelor deţinute, poliţiştii Serviciului de Investigarea Fraudelor Călăraşi şi cei de intervenţie rapidă, cu sprijinul Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Călăraşi, au efectuat, conform autorizaţiilor de percheziţie emise de către Judecătoria Călăraşi, percheziţii la domiciliul mai multor persoane din Municipiul Călăraşi, suspecte de comiterea infracţiunii de evaziune fiscală, anunţă Biroul de Presă al IPJ Călăraşi.

La domiciliul lui M. AUREL au fost identificate 4275 de pachete de ţigarete de diferite mărci, care, fie aveau aplicate timbre emise de autorităţile din Ucraina şi Republica Moldova, fie nu aveau aplicate marcaje fiscale.

La domiciliul lui C. LUCICA au fost descoperite 60 de pachete de ţigarete, care aveau aplicate timbre fiscale emise de autorităţile din Ucraina. Poliţiştii au găsit, la domiciliul lui I. FLORIN, 67 de ambalaje de ţigarete ( cartuşe goale ).

Întreaga cantitate de ţigarete a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor în dosarul penal întocmit în cauză, sub aspectul comiterii infracţiunilor de evaziune fiscală.

Unii au citit și asta: