Călărași: Peste 70 de infracțiuni, constatate de polițiști

În cadrul acțiunilor pentru siguranța comunității din ultima săptămână, polițiștii din Călărași au intervenit la peste 300 de sesizări ale cetățenilor, majoritatea primite prin serviciul 112.

De asemenea, polițiștii au reținut permisele de conducere în cazul a peste 30 de șoferi care au pus în pericol siguranța traficului rutier, iar 10 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni au fost depistate în flagrant.

În săptămâna 30 iulie – 05 august a.c., peste 400 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 12 acțiuni și s-a intervenit la 333 de evenimente, dintre care 313 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 77 de infracțiuni, 10 persoane au fost surprinse în flagrant.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 406 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 185.000 de lei, fiind confiscate bunuri în valoare de 1.400 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 11 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 32 de permise de conducere și retrase 18 de certificate de înmatriculare.

Unii au citit și asta: