Călăraşi | Poliţia a avut de lucru: prostituate, beţivi la volan, hoţi de găini

În perioada 04 – 05 decembrie a.c., poliţiştii au desfăşurat activităţi preventiv-reactive pe raza Judeţului Călăraşi, pentru asigurarea respectării legii, menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor cu violenţă în mediul stradal, a furturilor din patrimoniul public şi privat, precum şi a evaziunii fiscale, anunţă Biroul de Presă al IPJ Calarasi.

Au fost constatate 9 infracţiuni, fiind prinşi 8 suspecţi de săvârşirea de fapte penale. Au fost aplicate 232 de sancţiuni contravenţionale, valoarea totală a amenzilor fiind de 60.730 lei. Au fost reţinute 10 permise de conducere şi 5 certificate de înmatriculare.

Exemple: – A fost identificat G. Ionuţ, de 35 ani, din Călăraşi, care, la data de 03 decembrie a.c., a lovit cu pumnul ecranul unui aparat de jocuri electronice dintr-o agenţie de pariuri, pe care l-a spart. În cauză s-a întocmit dosar penal.-  A fost depistat N. Gigel, de 29 ani, din Bucureşti, care a condus un autoturism Dacia pe D.J. 412, pe raza localităţii Sohatu, fără a poseda permis de conducere. S-a întocmit dosar penal.

– Au fost efectuate verificări pe linia respectării prevederilor legale privind comercializarea pâinii şi produselor de panificaţie, fiind depistaţi reprezentanţi ai două societăţi comerciale din Bucureşti şi Pantelimon, care distribuiau pâine şi produse de panificaţie pe raza Judeţului Călăraşi, fără a putea justifica provenienţa mărfii transportate.A fost luată măsura sancţionării contravenţionale a celor două societăţi, cu amendă în valoare de 20000 lei fiecare, fiind dispusă şi măsura complementară de confiscare a contravalorii bunurilor respective.

–  O. Dumitru, de 54 ani, din Comuna Sohatu, a fost depistat în timp ce conducea pe D.J. 412, Sohatu, autoturismul marca Skoda, având o concentraţie alcoolică de 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere.- A fost depistat A. Adrian, de 23 ani, din Comuna Frumuşani, care a condus pe D.N. 4, Bucureşti – Olteniţa, autoturismul Dacia, având o concentraţie de 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere.

– F. Lăcrămioara, de 27 ani, I. Ionela, de 18 ani, şi T. Georgeta, de 28 ani, toate din Municipiul Călăraşi, au fost depistate în zona ,,5 Călăraşi”, în timp ce atrăgeau persoane în vederea practicării de relaţii sexuale spre a obţine foloase materiale. Cele trei au fost sancţionate contravenţional.

– P. Marin, de 47 ani, din Comuna Belciugatele, Judeţul Călăraşi, a fost identificat în timp ce conducea pe D.J. 302 Belciugatele autoturismul marca Dacia 1304, având o îmbibaţie alcoolică de 0,41 mg/l vapori de alcool pur în aerul expirat. S-a întocmit dosar penal.

– Ş. Laurenţiu, de 22 ani, din Comuna Dragalina, Judeţul Călăraşi, a fost depistat în timp ce conducea pe D.C. 20, pe  raza Comunei Dragalina, autoturismul marca Opel Calibra, fără a poseda permis de conducere. A fost întocmit dosar penal. – M. Adrian, de 42 ani, din Constanta, a fost oprit în trafic, DN 3B, în timp ce conducea autoturismul marca Opel Astra, cu o îmbibaţie alcoolică de 0,57 mg/l alcool pur in aerul expirat. A fost întocmit dosar penal.

– Au fost prinşi în flagrant U. Ilie, de 49 ani, şi U. Nicolae, de 31 ani, ambii din Comuna Curcani, care au sustras păsări dintr-un coteţ din curtea locuinţei lui U. Gemilia, de 52 ani, din aceeaşi localitate. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru furt calificat.

Unii au citit și asta:

4 Comentarii

  1. Caz real – Rugam patrule si iluminare pe strada Bucuresti, zona mentionata, marti seara a fost sparta o masina si s-a furat bateria, ce se intampla? Rugam masuri de descoperire a hotilor, cazul nu e singular. Sa se faca actiuni concrete sa vedem si hotii care sparg masinile seara. Sa se fac pande seara, o sa ajungem in Calarasi sa faca de caraula cetatenii? Vrem si masuri si rezultate! Avem Jandarmeria, Politia, rugam razii noaptea, stau golanii la baute prin toate zonele. Baga ti bai fratilor stanga in hoti, mascatii sa intre sa i salte pe surse. Pai ce dracu, facem revelionul cu hotii in strada?

  2. Spargere de masina, strada principala, hotii fara frica de Politie! Deci zona strazii Bucuresti de la Andrei la Grivita!!!!!!!!!!!!

  3. Au fost prinsi spargatorii Daciei albe de pe Aurora de acum cateva luni? Chiar ne schimbam parerea, aflam intinzand parabolica ca au fost hoti care au spart o dacia alba pe strada Aurora, acum cateva luni, si au veniti politisti. Ce masuri se adopta? E chiar hilara treaba pe Aurora parca trec multi jandarmi la serviciu, dar de …la 8 dimineata, si cam atat, pai de bilanturi ne arde? Ce se intampla cu bandele de spargatori de auto?!!!!! Domnilor jandarmi, politisti, maine va sparg voua masina, ca sa i mai prindeti!

  4. @SEFUL LOR-Cine sa-i prinda, cine sa-i pedepseasca? Incendiul de anul trecut parca, au ars masinile unui politist, a aflat cineva ceva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*