Călăraşi: Poliţia a prins trei hoţi de capace de canalizare

foto: www.caon.ro

La data de 23 iunie a.c., ora 04.45, agenţi din cadrul Biroului Ordine Publică Urban Călăraşi au prins în flagrant, pe strada Muşeţelului, din Municipiul Călăraşi, pe N. Andreea-Larisa, de 16 ani, R. Aurelian, de 21 ani şi L. Marius, de 31 ani, toţi din localitate, care transportau cu un atelaj hipo, 6 capace de canalizare, anunţă Biroul de Presă al IPJ Călăraşi.
Doi dintre suspecţi, respectiv, R. Aurelian şi L. Marius au reuşit să fugă la vederea poliţiştilor, abandonând pe N. Andreea-Larisa şi bunurile sustrase.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi au luat luni, 25 iunie a.c., măsura reţinerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, faţă de R. Aurelian, de 21 ani şi L. Marius, de 31 ani, ambii din Municipiul Călăraşi, care în noaptea de 22/23 iunie a.c., împreună cu N. Andreea-Larisa, de 16 ani, din aceeaşi localitate, au sustras şase capace de canalizare de pe raza Municipiului Călăraşi.

Cei doi suspecţi au fost depuşi în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, urmând ca în decursul acestei zile să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi, cu propunere de arestare preventivă.

Unii au citit și asta: