Calarasi: Poliţia prinde hoţii, procurorii le dau drumul

B. GÂNDUREL, de 27 ani, din Comuna Ştefan Vodă, reţinut în data de 16 august a.c. de către poliţiştii Biroului de Ordine Publică Rural, fiind suspect de săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu, lovire sau alte violenţe, ameninţare, a fost prezentat ieri Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi, cu propunerea de arestare preventivă, care a dispus luarea măsurii interdicţiei de a nu părăsi localitatea pe o perioadă de 30 de zile, anunţă Biroul de Presă al IPJ Călăraşi.

La expirarea ordonanţei de reţinere, suspectul a fost pus în libertate.

În urma cercetărilor efectuate privind săvârşirea infracţiunii de tâlhărie de către minorul N. MIHAI, de 15 ani, din Călăraşi, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Călăraşi au luat la data de 17 august a.c. măsura reţinerii acestuia pe o perioadă de 10 ore, fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi cu propunere de arestare preventivă.

În fapt, în cursul lunii noiembrie 2009, suspectul a deposedat de un telefon mobil un alt minor, prin ameninţarea cu acte de violenţă. Telefonul a fost ulterior comercializat, neputând fi recuperat.

În urma analizării propunerii formulate de poliţişti, Parchetul de pe lângă Judecătoria Călăraşi a respins propunerea de arestare preventivă şi a dispus cercetarea minorului în stare de libertate.

Unii au citit și asta: