Călăraşi: Protocolul între PSD şi România Mare nu e văzut bine de toţi PRM-iştii

UPDATE: (13 nov. 16:08) Protocolul a fost semnat de vicepreşedintele la nivel naţional al PRM, Marius Marinescu. Citiţi AICI detalii din ziua semnării protocolului, cât şi declaraţiile lui Corneliu Vadim Tudor

Mâine, 13 noiembrie, organizaţiile de la Călăraşi ale PSD şi PRM ar trebui să semneze un protocol de colaborare preelectorală. Evenimentul este privit ca fiind unul de mare însemnătate din moment ce este anunţată prezenţa unor nume importante din cele două partide.

Arena Media anunţă că din partea PSD vor fi prezenţi la Călăraşi Ecaterina Andronescu, Marian Vanghelie şi poate chiar Ion iliescu. Din partea PRM ar fi prezenţi Corneliu Vadim Tudor şi Codrin Ştefănescu.

Surse din interiorul România Mare ne-au mărturisit, însă, că foarte mulţi PRM-işti din Călăraşi nu văd cu ochi buni semnarea unui protocol cu PSD, aceştia fiind nemulţumiţi de apariţia unei asemenea idei.

„Când PSD, PNL şi PDL cheltuiau miliarde de lei în campania electorală din judeţul Călăraşi, noi am adunat aproape 40.000 de voturi pentru Corneliu Vadim Tudor. Fără să avem banii PSD-iştilor, liberalilor sau ale PDL-iştilor, prin munca noastră şi graţie imaginii bune de care se bucura PRM şi candidatul nostru” – ne-a mărturisit un membru PRM.

În orice caz, gestul asocierii PSD cu PRM este unul păgubos pentru România Mare,  un partid care s-a ferit de scandaluri de corupţie şi cumpărare de voturi. Asocierea imaginii PRM cu PSD nu va fi fără urmări, România Mare obţinând, până acum, voturi tocmai datorită imaginii de partid justiţiar care nu face înţelegeri cu persoane acuzate de fapte de corupţie şi proastă gestiune a intereselor ţării.

Unii au citit și asta: