Reţinut de poliţişti după ce a condus de trei ori fără permis

Ieri, 21 iunie a.c., poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi au luat măsura reţinerii pe 24 de ore a lui B. PETRE BOGDAN, de 36 ani, din Călăraşi, suspect de săvârşirea a două infracţiuni de „Conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană al cărei permis de conducere este suspendat” şi „Refuzul conducătorului auto de a se supune recoltării probelor biologice sau testării aerului expirat, în vederea stabilirii alcoolemiei”, anunţă Biroul de Presă al IPJ Calarasi.

Bărbatul fusese depistat de poliţişti ultima dată în ziua de 21 martie a.c., când conducea un autoturism pe strada Salcâmilor din Călăraşi, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule. Întrucât respiraţia sa mirosea a alcool, poliţiştii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testării cu aparatul alcooltest, acesta refuzând atât testarea cât şi recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Anul trecut, la data de 30 noiembrie, B. PETRE BOGDAN a fost implicat într-un accident rutier, produs pe D.N. 3, când, din cauza vitezei neadaptate pe un sector de drum în curbă, a pierdut controlul volanului, iar autoturismul pe care-l conducea a intrat în coliziune cu un copac.

La acel moment, poliţiştii au constatat că şoferului îi fusese suspendat dreptul de a conduce autovehicule din luna septembrie 2009.

Suspectul a fost introdus în arestul I.P.J. Călăraşi, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi, cu propunere de arestare preventivă

Unii au citit și asta: