Călărași: Se fac înscrieri la Programele de vară ale Bibliotecii Județene

Din această săptămână, Biblioteca Județeană Călărași a dat startul înscrierilor la programele de vară.

Este vorba de Bibliovacanța, pentru juniori (8-12 ani, 14 locuri/săptămână) și Școala Valorilor, pentru adolescenți (13-18 ani, 7 locuri /săptămână).

Înscrierile se fac până pe 15 iulie 2020, la numărul de telefon 0242316757, sau personal, la sediul bibliotecii, în limita locurilor prevăzute.

Fiecare persoana are dreptul la activitățile desfășurate pe parcursul unei săptămâni, cu posibilitatea reînscrierii în altă perioadă, dacă sunt locuri disponibile.

Activitățile derulate în cadrul proiectelor includ lecturi, vizionări de filme, ateliere de bricolaj și arte, jocuri diverse, dar și alte activități, special concepute pentru grupele de vârstă respective.

Activitățile vor fi susținute de bibliotecari, cu sprijinul voluntarilor BJCL, precum și de către invitați din diverse domenii, alături de care vor fi abordate diverse teme.

Activitățile vor fi desfășurate, dacă este posibil, în aer liber, în parcul de lângă bibliotecă.

Pentru activitățile desfășurate în interior, datorită contextului epidemiologic, este obligatorie purtarea măștii pe toată durata activităților, dezinfectarea mâinilor periodic, respectarea distanței de 1,5 metri între persoane, evitarea participării la activități dacă prezintă simptome de febră, tuse, rinoree.

Unii au citit și asta: