Călărași: Se reiau spectacolele de teatru

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași aduce pe scena sălii de spectacole Barbu Știrbei piesa de teatru ”O femeie împărțită la doi”.

Spectacolul este unul din cele 12 evenimente care au fost supendate în martie 2020, în urma instituirii stării de urgență la nivelul întregii țări.

Piesa de teatru aparține este organizată de Rotari Entertainment.

Distribuție: Ana Odagiu, Silviu Mircescu, Sergiu Costache
Regia: Lucian Ionescu și Ana Odagiu

Piesa este despre o tânără, frumoasă și prezentabilă, care îi vrea pe amândoi: unul, iubit de casă, iar pe celălalt, pentru când nu este primul acasă. Nici nu mai contează că cei doi sunt cei mai buni prieteni. Totuși, amantul are remușcări, iar până la șantaj, este doar un pas. Oare va reuși Mora să iasă basma curată din încurcătura amoroasă? Ce se va alege de iubitul ei cel blând și îndrăgostit orbește?

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Din 22 februarie, se pot achizitiona bilete si de la Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași.

Unii au citit și asta: