Călăraşi – Suspect, reţinut de poliţişti, după ce a sustras dintr-un cimitir geanta unei femei

foto: adevarul.ro

O patrulă mixtă, formată din poliţişti şi jandarmi din Călăraşi, a prins în flagrant în seara de 23 iulie a.c., ora 18.00, pe A. Rufat, de 49 ani, după ce a sustras o geantă din cimitirul central din municipiul Călăraşi aparţinând unei femei de 70 ani, din Bucureşti, care îngrijea un mormânt al unei rude. Geanta a fost lăsată nesupravegheată de partea vătămată lângă mormânt şi conţinea lucruri personale.

Poliţiştii au luat măsura reţinerii suspectului pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Acesta a fost depus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, urmând să fie prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi cu propunerea de arestare preventivă.

sursa: Biroul de Presă al IPJ Călăraşi

Unii au citit și asta:

2 Comentarii

  1. in caz ca informatia a fost transmisa eronat de la IPJ Calarasi,va informez ca flagrantul a fost facut de fapt de Politia Locala iar cei de la politie au vrut sa isi traga ei meritele si au vrut ca politistii locali sa fie de fapt martori in dosar in conditiile in care procesul verbal de constatare al infractiunii si declaratia persoanei si procesul verbal de predare primire a hotului exista si pot dovedi cele spuse de mine,asa ca sa nu se mai umple politia asa de mult de laude,caci iata ca si Politia Locala isi poate face treaba profesional.

  2. Sigur ca da,aveti dreptate! Nimeni nu spune cat de mult isi risca uneori viata acesti ”comunitari” (cum spun majoritatea politistilor,dar pe ei nu ii intreaba nimeni cum au ajuns politisti) pentru un salariu de mizerie……o femeie de servici de la primarie are salariu mai mare decat ei! Cati hoti nu s-au prins cu ajutorul politistilor locali si ii luau din mainile lor si sunau repede la ziare sa spuna ce mare fapta au facut ei…….RUSINE,LASILOR!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*