in

Calarasi: Tânăr luat de pe stradă, băgat într-un bloc şi tâlhărit

Poliţia Municipiului Călăraşi a fost sesizată prin SUAU 112 în ziua de 31 martie a.c., ora 11,18, de către L. GABRIEL-FLORIN, de 19 ani, din Comuna Dragalina, Judeţul Călăraşi, cu privire la faptul că a fost acostat de doi tineri necunoscuţi, care l-au condus într-un bloc, unde l-au agresat şi i-au sustras un telefon mobil, anunţă Biroul de Presă al IPJ Călăraşi.

Din primele verificări efectuate de poliţişti a rezultat că, în timp ce se deplasa pe Strada Bărăganului, din Municipiul Călăraşi, victima a fost abordată de doi tineri necunoscuţi, care i-au reproşat faptul că a avut o atitudine necorespunzătoare faţă de prietena unuia dintre ei. Apoi l-au condus într-o garsonieră dintr-un bloc apropiat, unde l-au agresat şi i-au luat telefonul mobil, dându-i în schimb un alt telefon.

Cercetările efectuate de poliţişti au condus la identificarea lui P. EDUARD-FLORIAN, de 18 ani, şi lui S. IONUŢ, de 33 ani, ambii din Municipiul Călăraşi.

Faţă de S. IONUŢ a fost luată măsura reţinerii pentru 24 ore, urmând ca în cursul zilei de 01 aprilie a.c. să fie prezentat Judecătoriei Călăraşi cu propunere de arestare preventivă.

Suspectul a fost depus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, în continuare fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie şi lipsire de libertate.

2 în 1: Fata a minţit că a fost violată | Băiatul scăpat de acuzaţia de viol este cercetat pentru act sexual cu o minoră

Calarasi: 75 de pompieri vor supraveghea bisericile în noaptea de Înviere