Călăraşi | Un tânăr a murit în accident de motocicletă

accident variantaIeri după amiază a avut loc un grav accident de circulaţie în urmna căruia un tânăr de 29 de ani a murit. Un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi au fost solicitate să intervină pe raza municipiului, pe strada Varianta Nord, pentru acordarea primului ajutor unei persoane aflate în stare de inconştienţă, Duţă Ştefan, în vârstă de 29 de ani, victima unui grav accident rutier.

La sosirea echipajelor de prim ajutor şi descarcerare, persoana se afla în stop cardio respirator, prezenta poli-traumatism cranio cerebral şi fractura la nivelul coloanei vertebrale. Echipajul de descarcerare a intervenit pentru decuplarea bornelor de la acumulatorul motocicletei marca „Honda” cu nr. de înmatriculare CL-10-NRG. Echipajul de prim ajutor a efectuat manevrele de resuscitare împreună cu echipajul S.A.J. timp de aproximativ 40 de minute, în cele din urmă medicul de pe ambulanţa S.A.J. declarând decesul tânărului, informază Biroul de Presă al ISU Călăraşi.

Poliţia susţine că motocicleta, marca Honda, era proprietatea unei societăţi comerciale din Comuna Ştefan Vodă, iar accidentul s-a produs pe fondul lipsei de experienţă, întrucât tânărul nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie. Acesta a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a lovit de un gard din beton.

foto: Arhiva

Unii au citit și asta: