Călărași: Ziua Copilului va fi sărbătorită online

Primăria Municipiului Călărași propune copiilor două concursuri cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului. Ele vor fi organizate online, situația actuala impunând anumite restricții.

Copiilor le sunt propuse două concursuri: unul de desen și unul de fotografie.

Concurs de desen ”Locul preferat din orașul tău” – cu participarea copiilor cu vârstă de până la 12 ani
Concurs de fotografie ”Călărași, orașul meu” – cu participarea copiilor cu vârstă de peste 12 ani

Pentru ambele concursuri, sunt așteptate pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Călărași (www.facebook.com/primariacl), prin mesaj privat, un desen/o fotografie cu tema propusă. Fiecărei lucrări i se va atribui un cod.

Primele 50 de lucrări înscrise, la fiecare concurs, vor primi un premiu garantat. Toate desenele și fotografiile trimise vor fi publicate pe Facebook pentru ca toată lumea să se bucure de creativitatea copiilor.

Concursul începe vineri, 29 mai 2020, ora 10.00 (primirea desenelor/fotografiilor), urmând să se încheie duminică, 31 mai 2020, ora 16.00. Pentru premiere, nu vor fi luate în considerare desene/fotografii trimise în afara datelor și intervalelor orare de mai sus.

Premiile concursurilor online organizate de Primăria Călărași cu ocazia Zilei de 1 Iunie au fost achiziționate pentru organizarea evenimentului (anulat) Sărbătoarea primăverii înainte de debutul pandemiei.

În luna martie, primarului municipiului Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin, a decis anularea tuturor evenimentelor cultural artistice din acest an, toate fondurile destinate acestor activități fiind direcționate cheltuielilor de asistență socială.

La ridicarea premiului, părintele trebuie să facă dovada că domiciliază în municipiul Călărași.

Unii au citit și asta: