Călăraşiul nu l-a mai vrut pe primarul Nicolae Dragu

Primarul în exerciţiu al municipiului Călăraşi, Nicolae Dragu, nu a mai reuşit să obţină voturile necesare pentru obţinerea celui de al patrulea mandat, deşi acesta s-a arătat extrem de sigur că va reuşi să-l învingă pe contracandidatul său de la USL, liberalul Daniel Drăgulin, care l-a depăşit, totuşi, cu aproximativ 8000 de voturi.

Se pare că primarul Dragu a fost victima propriilor nerealizări, cetăţenii municipiului Călăraşui conştientizând că oraşul a rămas mult în urma anului în care ne aflăm: câinii vagabonzi de pe străzi, iluminat stradal deficitar, drumuri proaste, lipsă apă curentă şi canalizare pe unele străzi, absenţa unor proiecte importante de modernizare şi urbanizare.

 

Unii au citit și asta:

7 Comentarii

 1. Nicu-a vrut ca să dureze peste Dunăre un pod
  Ca s-arate el la fraieri, la jigodii, la norod
  Cum face cu pârnăiaşul o berbuncă, un descânt,
  Dar finalu-a fost ca Nicu: tot o apă şi-un pământ!

 2. multe biserici fara rost,de ce din banii nostrii ? multe statui aiurea …nu parcari,nu strazi bune,parcuri neingrijite ,caini vagabonzi, tzigani peste tot……. nici un supermarket, nu ai plaja, bine ca n-a castigat !

 3. NU poti spune ca nu l-au mai vrut toti Calarasenii sau tot Calarasiul, e un anafor sau gulgută jurnalistică, a avut un numar important de sufragii electorale, un numar important de calaraseni care il simpatizau si care chiar l-au votat. Sa fim corecti, totusi…

 4. Si normal ca nu a mai reusit sa castige in timp ce USl aduna buletine de la oameni si le trimitea la sectii pentru suma de 30 de ron respectiv 200 ron astfel de magari va costa scump calaraseni pe viitor.

 5. nerecunoscatorilor!!! cand nu ati avut ce sa puneti pe masa v-ati dus la nicu dragu sa va dea de mancare… biserici..de ce nu? de sfintele sarbatori nu avem loc in biserici… stam la slujbe afara si voi spuneti ca sunt prea multe… tigani?? ce ati vrea… tigani vor fi mereu .. nu poti sa ii spanzuri ca e dragu k e dragulin k e mama sau tata … tigani vor fi intotdeauna in oras! sa nu uitam k indiferent de situatie.. SI EI TOT OAMENI SUNT!!!!! statui…. statuile sunt donate fratilor…de ce nu cititi pe ele???? vreti plaja ? duceti-va la mazare in constanta!! nu vedeti k se rup efectiv?? vreti parcuri ingrijite?? aveti grija si voi!!! nu mai aruncati pet-uri si alte resturi peste tot! VRETI TOTUL DE LA PRIMAR!! DAR VOI VA FACETI DATORIA DE CETATENI AI ORASULUI????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*