Călărași: Fără evenimente majore, în mini vacanța de Revelion

Polițiștii au fost la datorie în minivacanța de revelion, astfel încât nu au fost înregistrate evenimente majore cu impact asupra siguranței publice.

În cadrul acțiunilor desfășurate pentru siguranța cetățenilor, prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și liniștii publice, polițiștii au intervenit la aproximativ 200 de evenimente și au aplicat peste 300 de sancțiuni contravenționale.

În perioada 28 decembrie 2018 – 02 ianuarie a.c., structurile de poliție au intervenit la 195 de evenimente, dintre care 175 sesizate prin SNUAU 112.

Au fost sesizate 67 de infracțiuni, dintre care 12 au fost constatate în flagrant.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 301 sancțiuni contravenționale, a căror valoare totală depășește 180.000 de lei.

Totodată, au fost indisponibilizate bunuri în valoare de aproximativ 3.500 de lei.

Siguranța rutieră și salvarea de vieți sunt, de asemenea, priorități ale Poliției Române, context în care polițiștii rutieri acționează permanent pentru prevenirea accidentelor de circulație, principalul scop fiind diminuarea riscului rutier.

Astfel, polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 5 infracțiuni la regimul rutier.

Au fost reținute 22 de permise de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare.

Unii au citit și asta: