in

Camelia Dăscălescu (Forța Dreptei): “Sănătatea este un drept, nu un privilegiu!”

Camelia Dăscălescu: Județul Călărași suferă când vine vorba despre sistemul medical. Am putea spune că orașul Călărași funcționează la limita supraviețuirii din acest punct de vedere, însă celelalte orașe, localități și comune se chinuie să performeze și să ofere minimul de servicii.

Din totalul medicilor de la nivelul județului, doar 20% profesează în mediul rural iar personalul sanitar mediu sau auxiliar este prezent într-un procent și mai mic. Comunități întregi sunt neglijate și ignorate, iar oamenii se bazează pe propriile forțe, pe încrederea că nu vor avea probleme de sănătate, pe speranța că totuși, dacă se va întâmpla ceva cu sănătatea lor, vor avea parte de un miracol și că totul va fi bine.

Fiecare cetățean este valoros și trebuie să se poată baza pe un sistem funcțional, pe instituții care să îi fie alături și medici care să îl ajute. Din păcate, pentru contracandidații mei cetățenii sunt importanți doar până îi votează. Pentru mine, importanța sănătății cetățenilor este dincolo de vot, este o normalitate, un drept, un minim necesar pentru ca toate celelalte să funcționeze sănătos.

Sănătatea este un drept, nu un privilegiu!

Pe 9 iunie vă invit să votati echipa Forța Dreptei din cadrul Alianței Dreapta Unită pentru Consiliul Județean Călărași.

Material comandat de Partidul Forţa Dreptei Călăraşi (Alianţa electorală : Alianţa Dreapta Unită USR-PMP-FORŢA DREPTEI) . Cod mandatar 21240063