Campionat de bătaie cu perne

De 40 de ani, locuitorii din Kenwood, California, sărbătoresc Ziua Independenţei în felul lor personal, unic în lume.

Sunt invitaţi la Kenwood oameni din toată lumea, de toate vârstele, profesiile, orientările sexuale sau religioase, având cu toţii în comun cheful de distracţie şi simţul umorului.  Asta, dacă vor să se înscrie la o întrecere de neuitat: Campionatele mondiale de lupte cu perna. Până aici, totul se înscrie în limitele normalului.

Cine nu s-a încins, având ca parteneri persoana iubită sau cu colegii de dormitor, la o luptă înverşunată cu perna? Lucrurile se schimbă radical la Kenwood, la 4 iulie, pentru că decorul dormitorului se schimbă cu cel al unei arene pline cu noroi, alunecos şi dornic de ‘victime’.

Echipe de câte doi combatanţi, înarmaţi cu perne mari de fulgi, încearcă să se doboare unul pe celălalt, prin lovituri aplicate cu perna, în timp ce pământul (în acest caz noroiul) le fuge de sub picioare. Concurenţii ‘călăresc’, în timpul concursului, o bară de metal situată deasupra noroiului, dar picioarele lor ating solul.

Cel care îşi îndrumă adversarul cu lovituri de pernă până la capătul barei sau îl doboară în noroi, este câştigătorul rundei. Este eliminat concurentul care atinge bara cu mâinile, indiferent dacă actul este accidental sau intenţionat. Tot eliminat cel care îşi loveşte adversarul cu orice altceva decât perna. Scăparea pernei în noroi de două ori, duce, de asemenea, la descalificare. Există o categorie la feminin şi una la masculin.

Eliminarea se face pe rând, în finală intrând doi competitori. Evident, dintre cei doi, unul va fi desemnat Campionul mondial de lupte cu perna şi va pleca acasă cu 5 000 de dolari şi cu diploma de onoare.. Cei plasaţi pe locul doi şi trei, încasează 1 000 de dolari şi, respectiv, 600. Campionii de anul trecut sunt Steve Cavalin (masculin) şi Debbi Arana (feminin), ambii americani. (sursa: AGERPRES)

Unii au citit și asta: