in

Candidat pe listele PNL Călăraşi pentru Camera Deputaţilor s-a înscris în PRM

Fostul candidat al PNL Călăraşi pentru funcţia de deputat în Colegiul nr. 4, Nicolae Şerbu, s-a înscris, săptămâna trecută în Partidul România Mare. Nicolae Şerbu a rămas în amintirea călărăşenilor ca cel care a promis că va înfiinţa în Călăraşi primul circuit de Formula 1 din istoria României. Şerbu n-a ajuns deputat şi nici circuit de Formula 1 n-a văzut Călăraşiul.

Nicolae Şerbu a candidat în 2005 pentru Primăria Capitalei (din partea Alianţei Populare),  în 2008 a candidat pentru Primăria Sectorului 6 (din partea PNŢCD), câteva luni mai târziu, tot în 2008, a candidat pentru Camera Deputaţilor, în colegiul nr.4 din judeţul Călăraşi (din partea PNL).

Un comunicat de presă emis de Partidul România Mare precizează:  “Cei nou-veniţi în rîndurile noastre – a spus liderul PRM – sînt oameni cunoscuţi pentru performanţele lor: Anamaria Prodan, ca impresar sportiv, Laurenţiu Reghecampf, ca fotbalist valoros, care a evoluat cu succes atît în ţară, cît şi peste hotare, apărînd culorile Naţionalei, şi Nick Şerbu, ca om de afaceri, patron al postului de Televiziune Atomic TV şi al lanţului de magazine “Nick”.

Mulţumind pentru şansa şi onoarea de a fi primiţi în familia PRM, cei trei au arătat că această formaţiune politică este singura în care îşi pot găsi locul şi rostul, într-o Românie în care sînt atît de multe de făcut, în toate domeniile de activitate. Ei şi-au exprimat convingerea că, o dată cu venirea la Putere a domnului Corneliu Vadim Tudor şi a partidului pe care domnia-sa l-a creat şi îl conduce, ţara noastră îşi va regăsi demnitatea şi prestigiul printre naţiunile lumii.”