in

Canotaj: Sportivii de la CSM Călărași, pe podiumul din Germania

În zilele de 9 și 10 octombrie 2021, au avut loc Campionatele Europene de Canotaj la Juniori de la Munchen, capitala landului Bavaria din Germania.

La această competiție internațională, unde au participat cei mai buni juniori din Europa, doua dintre sportivele legitimate la CSM Călărași au avut o evolutie cu totul remarcabila, devenind campioane ale Europei.

Prima medalie de Aur a fost căștigată de Maria Guzran, în proba de patru rame, împreună cu Elena Robitu, Daria Dinulescu si Ancuța Ungurean, colegele sale de ambarcațiune. Marcate de decesul tatălui Mariei de saptamana trecuta, cele trei sportive i-au dedicat Mariei aceasta medalie.

Maria Guzran este la a patra medalie de aur din acest an, după aurul obținut la Campionatul Național, la Campionatul Balcanic și la Campionatele Mondiale.

A doua medalie de Aur aparține Anei Maria Matran, în proba de patru vasle, împreuna cu partenerele sale Andreea Iorgovan, Elena Suta și Diana Petian.
Și Ana Maria Matran este la patra medalie de aur, după ce a mai cucerit alte 3 medalii de aur în 3 probe diferite la Campionatele Balcanice din Macedonia de Nord desfășurate în septembrie.

Alin Buzdugan, cel de-al treilea reprezentant al clubului de la Călărași la competiția continentală a obținut locul 3 in finala B a probei de patru vâsle.

La finalul comeptiției, România a obținut locul 1 pe națiuni.

Dumitru Chirilă, directorul Clubului Sportiv Municipal Călărași, a transmis tuturor urări de bine, într-o postare pe Facebook:
”O mare contribuție in devenirea acestor performeri de top au avut antrenorii de club ai acestor sportivi, Daniel BANATEANU, Madalina BUZDUGAN si Eugen SUCIU. Felicitări!
Toti acesti foarte tineri si minunati sportivi de clasa europeana, crescuti si educati la CSM Calarasi.
Va felicitam si va iubim dragii nostri pentru lectiile de valoare, de onoare pe care le daruiti, si avem incredere ca maine veti veni cu noi medalii, din ce in ce mai valoroase.”

Sursa foto: Facebook / Federatia Romana de Canotaj

Written by infomuntenia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Covid-19: Municipiul Călărași are peste 6 cazuri la mia de locuitori

Fermierii primesc bani pentru motorina utilizată în acest an