in

Care sunt filmele săptămânii, la Cinema Călărași (vezi trailere)

22 – 28 noiembrie 2019, ora 20:00, Doctor Sleep – 2D
Luni, 25 noiembrie 2019, filmul nu va fi proiectat

Regia: Mike Flanagan
Cu: Rebecca Ferguson, Ewan McGregor, Cliff Curtis
Gen film: Horror,Thriller
Durată: 151 minute
Premiera în România: 22.11.2019

„Doctor Sleep” continuă povestea lui Danny Torrance, la 40 de ani după îngrozitorul lui sejur la Hotelul Overlook în filmul „The Shining”.
Iremediabil traumatizat de experiența trăită în copilărie, Dan Torrance a încercat toată viață să-și găsească pacea. Însă acea pace este spulberată atunci când o întâlnește pe Abra, o adolescentă curajoasă, înzestrată cu aceeași „strălucire” supranaturală ca el. Disperată și speriată, micuța apelează la ajutorul lui Dan pentru a se apăra de nemiloasa Rose The Hat și adepții ei care se hrănesc cu „strălucirea” celor inocenți pentru a-și câștiga nemurirea.

26 – 28 noiembrie 2019, ora 17:00, Heidi – 2D
Luni, 25 noiembrie 2019, filmul nu va fi proiectat

Regia: Cătălin Mitulescu
Cu: Bogdan Dumitrache, Cătălina Mihai, Florin Zamfirescu
Gen film: Dramă
Durată: 96 minute
Premiera în România: 15.11.2019

Agentului principal Mihai Vișoiu, în pragul pensionării i se dă misiunea să caute în zona pe care o știe de o viață, două fete care trebuie să depună mărturie într-un proces ce implică trafic de persoane și crimă organizată. Una dintre ele este de negăsit, dar Heidi, o moldoveancă de la munte, îi cade în mână destul de repede. Nea Mișu trebuie să-și depășească toate limitele ca să o convingă să colaboreze cu poliția.