Carmen Avram, viitor europarlamentar PSD, s-a întâlnit cu agricultorii din Călărași

Joi, 25 aprilie, Carmen Avram, candidatul de pe locul doi pe lista pentru alegerile europarlamentare, a răspuns invitației PSD Călărași și a vizitat județul de pe malul Dunării.

Carmen Avram a participat, la Călărași, în sala de ședințe a Consiliului Județean, la o întâlnire cu fermierii din județ, în special cu cei din zona de procesare.

Carmen Avram și-a declarat intenția de a apăra interesele fermierilor români în Parlamentul European, în special în ceea ce privește tratamentul egal pe care ar trebui să îl aibă din partea Comisiei Europene toți fermierii din cadrul Uniunii, mai ales în ceea ce privește subvențiile.
Programul zilei s-a încheiat cu o vizită la ferma din Ulmeni, acolo unde viitoarea eurodeputată din partea PSD a discutat cu fermierii și cu personalul  pentru a înțelege mai bine problemele cu care se confruntă în munca de zi cu zi cei care lucrează în agricultură.

Prezentă la întâlnirea candidatei PSD cu agricultorii din județ, senatorea Roxana Pațurcă a declarat: “Ca senator al României îmi doresc dezvoltarea fiecărui domeniu agricol, dar nu pe segmente ale filierei, ci pe întreg fluxul agro-alimentar, de la furcă la furculiță, așa cum se spune în branșă.

De ce am considerat extrem de utile întâlnirile noastre de astăzi? În primul rând pentru a găsi punctele sensibile ale industriei, din perspectiva viitorului ciclu europarlamentar, care ar putea oferi soluții viabile pentru agricultorii români.

Cu ce ar putea veni în sprijinul fermierilor călărășeni un europarlamentar? Prin dorința de a le apăra în Parlamentul European interesele și prin oferirea unor soluții privind deschiderea de noi proiecte integrate în domeniul agricol, toate acestea pentru a asigura suficiența produsului autohton pe raft, acolo unde, prin calitatea binecunoscută a produselor românești, vom putea concura fără probleme cu produsele provenite din import.

Prezența doamnei Carmen Avram la Bruxelles după data de 26 Mai este o certitudine și am văzut în ea un adevărat protector al agriculturii românești. Pentru un județ preponderent agricol, așa cum este județul nostru, acest lucru nu poate fi decât îmbucurător.”

Unii au citit și asta: