in

Ce au mâncat Iliescu şi Geoană, în vizita de ieri din judeţul Călăraşi

Mircea Geoana la Calarasi (30)Vorba românească are mult tâlc şi zău dacă poţi să nu-i dreptate celui care “spune că politică pe burta goală nu se poate”. Ion Iliescu şi Mircea Geoană s-au întâlnit de dimineaţă, la Olteniţa, invitaţi la Forumul Naţional pentru Dezvoltare Durabilă. Dacă la ora 9 au fost prezenţi la eveniment, cu siguranţă că n-au apucat să servească micul dejun.

Aşa că prânzul organizat la restaurantul Select din Olteniţa a picat cum nu se poate mai bine. Pentru cine a avut timp de prânz, pentru că aici a rămas doar Ion Iliescu şi alţi apropiaţi ai acestuia, Mircea Geoană văzându-şi mai departe de drum către municipiul Călăraşi.

La Olteniţa, Ion Iliescu a servit ciorbă de peşte, peşte fript, salată de icre iar la desert s-a delectat cu plăcintă cu brânză (mixtă: din vacă şi oaie).

Mircea Geoană a mâncat destul de târziu, în jur de ora 16,00, alături de muncitorii de la Fabrica de mezeluri ALDIS din Călăraşi. Candidatul la preşedinţie s-a declarat încântat de supa de pui, la felul doi servind sarmale şi cârnaţi cu mămăliguţă. Atent la siluetă, Geoană nu s-a atins de desert.