Ce emisiuni păstrează PRO TV şi ce vedete nu vor pleca

PRO TV

“Îi asigurăm pe milioanele de români care ne urmăresc în fiecare zi că PRO TV va continua să fie un trendsetter şi un lider pe piaţa media din România. Astăzi, PRO TV gândeşte mai liber ca niciodată”, dă asigurări Aleksandras Cesnavicius, directorul general al PRO TV într-un comunicat de presă după ce mai multe zvonuri de pe piaţa media acreditează ideea că mai multe vedete ale postului au fost ofertate serios de televiziuni concurente.

PRO TV se grăbeşte să precizeze care sunt vedetele care nu vor pleca din grila de programe, alimentând totodată temerile că alte nume “grele” vor dispărea din schema PRO: “Nume precum Andreea Esca, Oana Cuzino, Andi Moisescu, Cătălin Măruţă, Andra, Cabral vor continua să facă istorie la PRO TV, alături de cele mai bune echipe de producători, editori, reporteri şi alţi profesionişti.”

În comunicat nu se spune nimic despre ce se va întâmpla cu Pavel Bartoş, Smiley ori Loredana. PRO TV mai precizează că emisiunile MasterChef şi Vocea României şi serialul Las Fierbinţi vor continua să facă parte din grila de programe a televiziunii.

Unii au citit și asta: