Ce filme rulează la Cinema Călărași (vezi trailere)

16 – 22 august 2019, ora 17:00 – Baieti buni, 2D
Luni, 19 august 2019, filmul nu va fi proiectat.

Regia: Gene Stupnitsky
Cu: Jacob Tremblay, Brady Noon, Keith L. Williams
Gen film: Comedie
Durata: 89 minute
Premiera in Romania:16.08.2019

După ce a fost invitat la prima sa petrecere „de pupat”, Max, un puști de 12 ani, intră în panică pentru că nu știe să sărute. Dornic să învețe rapid, Max, ajutat de bunii lui tovarăși, Thor și Lucas se decid să folosească drona tatălui lui Max, de care acesta nu are voie să se atingă, ca să spioneze (sau așa visează ei) un cuplu de adolescenți îndrăgostiți de vizavi de casa lui Max.

Dar, când băieții reușesc să distrugă drona, începe nebunia… Disperați să facă rost de alta înainte ca tatăl lui Max să se întoarcă acasă, băieții chiulesc de la școală și intră într-o avalanșă de decizii, una mai proastă ca alta.

16 – 22 august 2019, ora 20:00 – A fost odata la Hollywood, 2D

Regia: Quentin Tarantino
Cu: Margot Robbie, Leonardo DiCaprio, Brad Pitt
Gen film: Comedie,Dramă
Durata: 165 minute
Premiera in Romania: 16.08.2019

În anul 1969, o nouă lume se întrevede pe platourile de filmare de la Hollywood, iar noua realitate îi cam prinde pe picior greșit pe vedeta TV Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) și dublura care îi interpretează cascadoriile, Cliff Booth.
În timp ce aceştia se străduiesc să se afirme în noul context, actrița Sharon Tate (Margot Robbie), vecina lui Dalton, este implicată într-o poveste suspectă, legată de crimele odioase ale clanului Charles Mason.

Unii au citit și asta: