in

Ceasuri Hugo Boss

ceas hugo boss

Istoria brandului Hugo Boss a început în anul 1924, când a fost fondat la Stuttgart de către legendarul om de afaceri Hugo Boss. Acesta a vândut inițial doar îmbrăcăminte și s-a concentrat pe producția de modă pentru bărbați – abia mai târziu a adăugat alte produse în portofoliul său. În timp ce ceasul Hugo Boss a apărut la sfârșitul anilor 1990, moda feminină a început abia în anii 2000.

Puține mărci evocă eleganța în mintea publicului precum Hugo Boss. Deși inițial s-a dedicat exclusiv fabricării de îmbrăcăminte, de-a lungul timpului interesele sale de afaceri au depășit cu mult limitele acesteia. De aceea, astăzi putem găsi pe piață ceasuri elegante Hugo Boss care nu ne dezamăgesc în ceea ce privește numele lor.

O scurtă istorie a firmei Hugo Boss

Ambițiosul om de afaceri Hugo Boss și-a fondat compania în 1924. Acest lucru s-a întâmplat la Stuttgart, unde brandul mai are sediul și în prezent. După cum s-a menționat în introducere, Hugo Boss s-a concentrat inițial exclusiv pe fabricarea de îmbrăcăminte. Expansiunea sa a fost încetinită de condițiile negative din acea vreme. În 1931, însă, Hugo Boss și-a revenit. După moartea fondatorului său în 1948, accentul brandului s-a concentrat pe moda bărbătească. Cu toate acestea, a sosit momentul să adauge și alte produse în portofoliu.

A venit anul 1988 și marca Hugo Boss a început să producă parfumuri iconice până în ziua de azi. În plus, ceasul Hugo Boss a fost adăugat la sfârșitul anilor 1990. Și dacă asta nu a fost suficient, a devenit parte a modei pentru femei, în special în 2000, la fel și îmbrăcămintea pentru tineret – în 2006 și 2007.

Ceas Hugo Boss

Ceasul Hugo Boss este destul de fidel numelui său. La fel ca marea majoritate a produselor Hugo Boss, ceasul de obicei are un design elegant. În multe cazuri, se caracterizează prin minimalism și simplitate. Popularitatea sa constă și în faptul că este potrivit pentru orice ocazie. Pe lângă faptul că nu este purtat doar la ieșirile ocazionale, este și perfect pentru un look business elegant.

În cazul în care vă întrebați, dacă este oare ceasul Hugo Boss de bună calitate, răspunsul nostru depinde de ceea ce vă așteptați Dvs. de la un ceas. Dacă te identifici cu ceasurile cuarț simple sau chiar cu cronografele, ceasul Hugo Boss se potrivește nevoilor tale. Și să nu uităm că, dacă îl cumperi, vei avea nu doar un ceas obișnuit la încheietura mâinii, ci și un brand cult. Da, în acest caz trebuie să plătiți pentru marcă.

Un sfat de la experți: ceasul pentru bărbați Hugo Boss

Deși marca Hugo Boss oferă și ceasuri de damă, adevărul este că ceasul de bărbați este mult mai răspândit. Acest lucru, desigur, se bazează pe orientarea pe termen lung a companiei. Și, deși ne plac destul de multe modele masculine specifice, am selectat doar unul, pentru că ne-a trezit cel mai mult interesul. Ceasul bărbătesc Hugo Boss 1513440 cronograf are un design elegant gri. Ne-a surprins nu numai cu indici și indicatori contrastanți cu gust, ci și cu atrăgătoarea curea din oțel inoxidabil. De exemplu, puteți evidenția cronometrul sau puteți afișa zilele lunii.

Seriile preferate de ceasuri pentru bărbați Hugo Boss sunt: Architecture, Chronograph, Companion, Grand Prix, Jet, Navigator, Ikon, Essential, Signature.

De-a lungul timpului, marca Hugo Boss s-a transformat într-un gigant de modă cu drepturi depline. S-a concentrat de mult timp nu numai pe producția de costume pentru bărbați, ci și pe o gamă largă de îmbrăcăminte pentru bărbați și femei, parfumuri și accesorii de modă. Dintre acestea, cum am menționat deja, evidențiem ceasul Hugo Boss pentru bărbați.

La fel ca toate produsele acestui brand, se caracterizează prin manopera de calitate și stil unic. Ceasurile de lux ale brandului Hugo Boss impresionează prin cadranele și curelele inconfundabile din piele sau oțel de calitate. Cu toate acestea, ceasul Hugo Boss nu este recomandat doar pentru domnii în costum. Datorită activităților bogate de marketing din lumea sportului, marca și-a extins portofoliul și oferă ceasuri de lux, cu un aspect sportiv izbitor. Găsiți ceasuri marca Hugo Boss și multe altele în webshopul Timestore.ro.