CEC Bank Călăraşi a inaugurat Biroul de Fonduri Europene

În prezenţa vicepreşedintelui CEC Bank România, Mirela Iovu şi a directorului sucursalei Călăraşi a CEC Bank, Victoriţa Baicu, s-a inaugurat, astăzi, la Călăraşi, Biroul de Fonduri Europene. La eveniment au participat oameni de afaceri, oficialităţi şi senatorul Vasile Nedelcu.

Prin intermediul acestui Birou CEC Bank va acorda îndrumare, va promova si va vinde produsele de creditare pentru accesarea de fonduri europene celor care doresc sa apeleze la fondurile europene si au nevoie de cofinantare. In perioada imediat urmatoare, in toate sucursalele CEC Bank din tara se vor deschide astfel de birouri pentru accesare de fonduri europene.

“Prin lansarea celor 42 de birouri fonduri europene (amplasate in fiecare sucursala judeteana, Sucursala Municipiului Bucuresti si unitatea pilot din Calea Victoriei, Bucuresti) in care isi vor desfasura activitatea nu mai putin de 48 de consilieri fonduri europene, la care se adauga si sase coordonatori din Centrala Bancii, CEC Bank nu asigura numai cofinantarea pentru proiectele cu fonduri europene prin crearea unor produse dedicate, ci si consiliere despre cum poti accesa programele operationale sustinute din instrumente structurale si din fondurile destinate agriculturii.

Dupa ce apare ideea de afaceri si se contureaza in minte un proiect, trebuie aleasa si banca care poate cofinanta acest proiect, de aceea ii invitam pe toti partenerii nostri, clienti si potentiali clienti, sa ni se adreseze inainte de depunerea cererii de finantare si de semnarea contractului cu autoritatea de management, adica inca din faza elaborarii proiectului de catre consultantul extern ales, pentru a analiza si dimensiona valoarea proiectului in mod corect si pentru a-l face bancabil.

In plus, aceste biroruri vor fi intr-o permanenta legatura cu autoritatile de management si organismele intermediare si reprezentantele lor din teritoriu. Mai sunt de absorbit aproximativ 20 miliarde de euro si este o obligatie de onoare sa va sprijinim sa accesati acesti bani, intrucat beneficiarii finali nu sunteti numai dumneavoastra, cei care derulati proiectul, ci si noi, toti cetatenii Romaniei”, a declarat doamna Mirela Iovu, Vicepresedinte CEC Bank.

Unii au citit și asta:

1 Comentariu

  1. Multa lume angajata, servire slaba, caz real, un cetatean s-a dus sa schimbe mai mult de 1000 eur, dupa ce s a informat telefonic, cand ajunge la ghiseu surprize surprize, nu a vrut ca cica nu avea in casa, pana nu s a dus clientul nemultumit la directoare sus, nu a vrut sa elibereze casiera, si atunci la misto numai bancnote micute, sa se scape de ele, asa ca mai lasa ti ne cu ceeeeecuuul, prefera exchange urile din alea cu transfer rapid, probabil au comision mai mare, nu credeti duce ti va la misto la ghiseu de exchenge, sa vedeti mod de reactie, experiment dupa pranz. Doar la modul informativ….ditamai hardughia, multi angajati ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*